gerechtigheid de Haan

De Haan Advocaten & Notarissen

Oprichter en naamgever Winfryd de Haan startte het kantoor in 1980. Na afronding van zijn studie vestigde hij een strafrechtpraktijk aan de Turfsingel in Groningen. Daarmee was hij een van de eerste zelfstandige strafadvocaten van het land. In 1990 werd besloten het kantoor verder te ontwikkelen en de stap te maken naar de civiele advocatuur. Het kantoor evolueerde in drie decennia van een eenmansstrafrechtpraktijk naar de grootste juridische dienstverlener van Noord-Nederland. Met onze 160 medewerkers hebben we een vaste plek verworven in de Top-20 van de grootste full service advocaten- en notarissenkantoren van ons land.

Onze medewerkers zijn sterke en gedreven specialisten die niet bang zijn om durf te tonen en te strijden voor de belangen van hun cliënten. Ze werken elke dag vol passie en creativiteit vanuit acht locaties. Onze oorsprong ligt in het noorden van het land en vanaf begin deze eeuw hebben wij ons ook in het midden (Zwolle) en westen (Almere en Schiphol) van het land gevestigd. Zo zijn we altijd dicht bij onze cliënten.

Onze opdrachtgevers zijn zeer divers en bevinden zich door heel Nederland: van particulieren en eenmanszaken tot (overheids-)instellingen en bedrijven met meer dan 10.000 werknemers. Door onze moderne manier van werken en het gebruik van state of the art communicatiemiddelen zijn wij toegankelijk, flexibel en altijd bereikbaar.

In onze filosofie werken we samen mét de cliënt in plaats van voor de cliënt, om het beste resultaat te behalen. Belangrijke accenten liggen bij ons op kwaliteit, toegankelijkheid, efficiëntie en kostenbeheersing. Ons streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit en uitmuntende dienstverlening komt ook tot uiting in het feit dat wij sinds 2011 beschikken over het ISO:9001-certificaat.

Alle Groningers hebben recht op een daadkrachtige juridische partner, één die staat voor de regio en opkomt voor zijn inwoners. Een partner die anticipeert op nieuwe ontwikkelingen en niet afwacht maar het voortouw neemt. Als één van de meest ondernemende kantoren van Nederland staan we midden in de maatschappij en deinzen niet terug voor complexe zaken. Wij staan open voor nieuwe invalshoeken en andere benaderingswijzen. Met een scherpe focus op de wereld, op de regio en op u.
Met die instelling hebben wij als eerste de waardevermindering van onroerend goed door de aardbevingen aan de kaak gesteld. Voor de Stichting WAG (3800 deelnemers) wonnen we deze belangrijke zaak op 2 september 2015 tegen de NAM/de Staat. Aanmelden bij de Stichting WAG voor deze zaak kan nog steeds. Klik dan hier.

Helaas is het voor de inwoners van het gebied niet alleen bij materiële schade gebleven. Veel Groningers lijden onder de aardbevingen en een grote groep ervaart psychische klachten en zijn in hun woongenot aangetast. Ook in deze kwestie gaan we voorop in de strijd. Aanmelden voor het claimen van smartengeld kan hier.